Кошница

За нас

Ресторант-пицария Enjoy е заведение в град Разград, което работи изцяло по италианска технология – от продуктите, специалните съставки в ястията, до пещта, в която се пекат пиците.

При нас можете да опитате изискана гурме храна, молекулярна кухня, както и храна, приготвена по уникалната техника за готвене sous vide (су вид; от френски език – готвене във вакуум). 

Работим с известни и доказали се личности в областта на кулинарията. Готвим по уникални рецепти разработени специално за нас от водещи специалисти и съобразени с най-високите стандарти.

Стремим се да залагаме на качествени, вкусни, добре изглеждащи и здравословни ястия, затова тестото за пиците ни се приготвя с квас и зрее повече от 24 часа, а пиците се пекат на пещ от най-висок клас. Това е и причината да използваме молекулярна кухня и техниката за готвене sous vide (су вид) – специалното нискотемпературно готвене под вакуум, което запазва естествените сокове на храната, прави я по-крехка, питателна и здравословна.

Ресторант-пицария Enjoy се намира в град Разград, в разширен център, между бул. „България“ и бул. „Бели Лом“, на площад „Стефан Стамболов“. 

Разполагаме със 180 места, както и красива и комфортна лятна и зимна градина. Можете да опитате от качествената ни храна както на място в ресторанта, така и да направите поръчка на храна за дома или офиса от нашия сайт или по телефона. По този начин предлагаме на своите клиенти възможността да консумират изискана и вкусна гурме храна в комфорта на собствените си домове.

Фирмата, която стои зад заведението, е създадена с цел ресторантьорство и има планове за разширяване на местата, в които клиентите да се наслаждават на изискани ястия. Ресторант-пицария Enjoy е първото заведение от идеята, но планираме в близките няколко месеца да открием и второ заведение от този тип. 

Заповядайте при нас или направете поръчка на храна за дома или офиса и се насладете на истинско кулинарно съвършенство!